Foodie.fi-mobiilisovelluksen käyttö

Sovellukset ovat uudistuneet

Päivitettyjen sovellusten ilme on uudistettu, sovelluksia on yksinkertaistettu ja ne ovat nopeampia kuin aikaisemmin. 

Lataa itsellesi Foodien mobiilisovellus tästä:

iOS (iPhone ja iPad)

Android

Näin käytät Foodie.fi-palvelua mobiilisovelluksella

Rekisteröityminen

Voit käyttää Foodie.fi-palvelua rekisteröitymättä, mutta tilauksen tekeminen sovelluksella vaatii kirjautumisen palveluun. Kirjautumalla saat käyttöösi hyödyllisiä ominaisuuksia: voit tallentaa ostoslistasi, suosikkituotteesi ja ruokailutottumuksesi palveluun, jolloin palvelu ehdottaa makuusi parhaiten sopivia resepti- ja tuotesuosituksia. Lisäksi kirjautuneet käyttäjät voivat muokata avoimia tilauksiaan, mutta muokkaaminen tapahtuu verkkosivuilla. Mobiilisovellukseen tämä ominaisuus on tulossa pian.

Kirjaudu sisään S-tunnuksillasi tai luo uusi S-tunnuksesi. Jos samalla laitteella on useampi käyttäjä, sinun pitää kirjautua palvelusta ulos, ennen kuin seuraava käyttäjä voi kirjautua sisään.

Täydennä tietojasi ja muokkaa henkilökohtaisia asetuksiasi Profiili-sivulla.

       

Myymälän valinta

Aloita valitsemalla oma myymäläsi.

Myymälän pääset valitsemaan ostoskorin kautta ja/tai klikkaamalla myymälän logoa. Etsi hakukentässä haluamasi myymälä. Myymälän nimeä klikkaamalla pääset myymäläsivulle, josta löydät myös myymälän yhteystiedot ja aukioloajat, sekä voit lähettää palautetta suoraan omaan myymälääsi. Voit myös lisätä useamman myymälän suosikkimyymäläksesi, jolloin ne löytyvät helposti.

     

Tuotteiden valinta

Voit selata tuotteita kategorioittain, tai etsiä haluamasi tuotteet helpolla hakutoiminnolla. Lisää tuotteet ostoslistalle tai tallenna suosikkeihin. Voit myös tallentaa ja jakaa valmiit ostoslistasi muiden kanssa. Tai mikäli asut toimitusalueella (tarkista täältä), voit tilata ostoksesi noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle.

Voit hyödyntää  viivakoodinlukijaa, ja lisätä sen avulla tuotteita ostoslistalle, tai tarkistella tuote- ja hintatietoja.

      

Reseptit

Palvelusta löydät tuhansia herkullisia reseptejä – voit lisätä reseptin ja sen ainesosat kätevästi yhdellä klikkauksella ostoslistalle. Voit luoda oman reseptin palveluun täällä.

       

Ostoslistan tallentaminen ja lähettäminen

Voit tallentaa tekemäsi ostoslistat palveluun, ja lähettää niitä sähköpostina tai tekstiviestinä.

Mikäli asut toimitusalueella, voit lähettää tilauksesi myös suoraan toimittavaan myymälään. Verkkotilauksen maksaminen on mahdollista credit- tai debit-kortilla tai käteisellä noudon yhteydessä.

       

Tilaamiseen liittyvistä vaiheista löydät lisää tietoa täältä